Informatie

alles wat je wilt weten over Inspiration

Algemene informatie

Helaas is het nu niet mogelijk om te repeteren. We houden ons aan alle Corona regels opgesteld door het RIVM en de overheid.

We houden wel contact met elkaar en zingen veel thuis! 

Als we weer kunnen repeteren doen we dat wekelijks op woensdagavond van 20.00 – 21.30 uur in Kerkelijk Centrum de Bron, Dudokerf in Dordrecht.
– De contributie van Inspiration bedraagt 16 euro per maand
– Tijdens optredens dragen de koorleden eigen kleding in de kleuren zwart en kobaltblauw
– De leden van Inspiration zijn tussen de 18 & 55 jaar oud
– Inspiration zingt over het algemeen vierstemmig repertoire

Lid worden

Ben je tussen de 18 en 55 jaar,  kun je zingen en hou je van Gospel? Kom dan eens meezingen bij een repetitie van Inspiration.

Neem voor je komt kijken, even contact met ons op zodat je zeker weet dat je niet voor een gesloten kerk staat. Ons e-mailadres: igk.inspiration@gmail.com

Boekingen

Inspiration verleent regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten en concerten. Wilt u Inspiration boeken om ook een keer bij u te komen zingen? Dat kan! Neemt u dan contact op via igk.inspiration@gmail.com of bel Marian van Putten  06 51 22 22 04 voor meer informatie.

Meer over Inspiration

Inspiration is een interkerkelijk gospelkoor uit Dordrecht. Een enthousiaste groep mensen die zingend het evangelie uitdraagt. Het koor bestaat uit ongeveer 30 zangers en zangeressen, een combo en een dirigent. Het repertoire bestaat uit zowel Nederlandse als Engelstalige gospelmuziek. Nummers van bijvoorbeeld het Oslo Gospel Choir, Taize, Continentals, Remco Hakkert, Opwekking en nog veel meer.

Inspiration is in 2003 opgericht en heeft in die periode meerdere dirigenten gehad. Gestart met Frank Schneider, daarna kwam Arie de Korte vervolgens Wim de Korver. Vanaf september 2017 stond Jannum Kruidhof voor het koor en vanaf 25 september 2019 is dit N. Kaori Fornós Ohnuma. Helaas gaat Kaori ons verlaten en zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent!